Esdeveniments, Patrocinis, Turismo

VOLTA CICLISTA COMUNITAT VALENCIANA

La segona etapa de la Volta Ciclista a la Comunitat Valenciana va tindre lloc el passat 3 de febrer a Bétera. Un circuit urbà on els veïns de la comarca van tindre l’oportunitat de viure-ho en primera persona. Des de COABE no ens ho podíem perdre!

La Volta Ciclista de la Comunitat Valenciana va recórrer diferents municipis de València, Alacant i Castelló realitzant-se des del 2 al 6 de febrer de 2022. Una històrica carrera, de les més destacades en la nostra Comunitat. L’esdeveniment ciclista va tindre una gran retransmissió el que ens va donar una enorme oportunitat per a mostrar el nostre patrimoni natural.

Un dia perfecte per a un esdeveniment esportiu tan important. Des d’hores molt primerenques van començar a arribar al terme municipal de Bétera: autobusos de diferents països, ciclistes internacionals i professionals, espectadors emocionats per l’esdeveniment i col·legis animant als protagonistes i il·lusionats per conéixer-los. En definitiva, vivim un ambient alegre, saludable i esportiu.

La festivitat i punt d’eixida va tindre lloc en l’Albereda, avinguda principal de Bétera, un espai ampli i a l’aire lliure. Al costat del punt d’eixida, es trobava un gran escenari de la Volta Ciclista i diverses carpes, entre elles, estàvem nosaltres!

L’Ajuntament de Bétera apostant pels aliments frescos i de proximitat ens va oferir un habitacle on exposar les nostres taronges de temporada. Per descomptat que ens va encantar la idea! Recol·lectem les taronges directament de l’arbre, fresques i amb una gran aroma, per a regalar-les als grans ciclistes i a tota la gent que va participar en l’esdeveniment. També pengem cartells sobre la Volta Ciclista i repartim tríptics on anunciem l’obertura de la Botiga En línia COABE. Estarem sempre enormement agraïts pel suport i l’acolliment que ens van brindar tots els ciutadans, sempre apostant per un consum responsable.

En l’equip de COABE ens preocupem per la salut. L’esport i la salut estan estretament units. Per a nosaltres és summament important incentivar i contribuir amb esdeveniments esportius que formen part d’una cultura saludable i de qualitat. Alhora, el nostre projecte tradicional i ecològic camina en la mateixa direcció. Les fruites ecològiques i fresques ens donen les vitamines i sucres naturals necessaris per a viure el nostre dia a dia amb força. 

Suma’t al canvi. Compra els nostres productes ecològics comptes amb les pràctiques agrícoles tradicionals. Et convidem a vindre i conéixer la nostra Cooperativa! En la teua taula, patrimoni natural.