OFERTA DE TREBALL, 23/06/22: TRACTORISTA

S’obri el termini per a presentar sol·licituds d’AJUDES DEL PROGRAMA OPERATIU PER A 2023 de l’ORGANITZACIÓ DE PRODUCTORS DE FRUITES, procedents de la Unió Europea i que tramita la COABE exclusivament a sòcies i socis de la Secció Fruticola. Atenció: les ajudes hauran de sol·licitar-se en el nostre departament tècnic com a màxim FINS Al PRÒXIM 20 DE JULIO DE 2022.
Els informem que les Normes de Campanya de la Secció Organització de Productors 2022/2023 ja estan disponibles
Els informem que les Normes de Campanya de la Secció Organització de Productors 2022/2023 ja estan disponibles
Per la present se li convoca a l’ASSEMBLEA GENERAL EXTRAORDINÀRIA DE LA SECCIÓ FRUTICOLA, que tindrà lloc divendres que ve 22 DE JULIO DE 2022, a les 18:30h en primera convocatòria i a les 19.00 en segona, a l’AULA DE FORMACIÓ DE LA COOPERATIVA DE BÉTERA, situada Camí d’Alcublas, s/n, Centre La Vereda, Bétera. S’adjunta la convocatòria amb l’ordre del dia.
Encara no tens compte?
Crear un compte*En transición a Residuo Cero: Marca de calidad que asegura un sistema de producción de alimentos sin residuos.
Norma reconocida por Global Food Safety Initiative, enfocada a la seguridad y calidad de productos empaquetados a granel.
Atiende la responsabilidad social de la explotación del sector. Se preocupa por la salud y bienestar de los trabajadores.
Se lleva a cabo una selección minuciosa y exhaustiva, en base al protocolo Global G.A.P., realizando una agricultura sostenible y con el mayor respeto al medio ambiente.
*En transición a ecológico: Comité de Agricultura Ecológica en la Comunidad Valenciana. Encargada de la defensa y certificación de la producción ecológica.
Se constituyó gracias a la asociación de cadenas de alimentación británica. La norma BRC es referente en los requisitos de gestión e infraestructuras con la finalidad de garantizar seguridad alimentaria al consumidor.
Residu Zero: Marca de qualitat que assegura un sistema de producció d’aliments sense residus de pesticides.
Norma reconeguda per Global Food Safety Initiative, enfocada a la seguretat i qualitat de productes empaquetats a granel.
Atén la responsabilitat social de l’explotació del sector. Es preocupa per la salut i benestar dels treballadors.
Es duu a terme una selecció minuciosa i exhaustiva, sobre la base del protocol Global G.A.P., realitzant una agricultura sostenible i amb el major respecte al medi ambient.
Comité d’Agricultura Ecològica a la Comunitat Valenciana. Encarregada de la defensa i certificació de la producció ecològica.
Es va constituir gràcies a l’associació de cadenes d’alimentació britànica. La norma BRC és referent en els requisits de gestió i infraestructures amb la finalitat de garantir seguretat alimentària al consumidor.