Patrocinis

SOCIS, L’ÀNIMA DE LA COOPERATIVA

La cooperació és el conjunt de mesures associatives d’un grup de persones per a la consecució d’una fi comuna.

En formar part d’una cooperativa, et compromets amb el model de treball on es persegueixen els mateixos interessos. L’aportació individual de cadascun realitza, es veu reflectit en els beneficis als quals tots poden accedir per igual. Anteposes el benestar comú per damunt de l’individual, però vius de l’èxit de la Cooperativa gràcies al compromís amb ella.

La filosofia de la cooperació és obrar juntament. Per això, treballem contínuament en la consolidació de COABE (Cooperativa Agrícola de Bétera) com a canalitzadora dels esforços productors dels nostres socis i col·laboradors. Convertint-nos en una plataforma de serveis per a la comercialització de la seua producció hortofrutícola, la seua formació contínua, la inversió en I+D+I, aliances i associacions clau en el sector.

El principal objectiu de la Cooperativa és millorar les liquidacions al soci. Per a això, utilitzem les eines necessàries per a la conversió del nostre model productiu cap a una agricultura avançada, sistemes de qualitat, seguretat alimentària i un model respectuós amb el medi ambient.

La renda de les explotacions dependrà de la implicació i planificació. Animem als socis a sumar-se al canvi per a poder beneficiar-se igualment de les ajudes de la nova PAC i el Programa de Desenvolupament Rural. Donant suport a les nostres estratègies de la Granja a la Mesa i de Biodiversitat.

A més, la Cooperativa és una plataforma de serveis per al Soci:

  • DESCOMPTES:

Compartim i rebaixem els preus del nostre magatzem de Productes Agrícoles i de Jardineria. A més, comptem amb un Taller de Reparació de Vehicles i Centre de Rentada perquè pugues cuidar el teu vehicle i dotar-lo d’una llarga vida.

  • CRÈDIT:

Gràcies a la cooperació podem comptar amb molta més varietat de producte. Un mètode perfecte per a créixer exponencialment sense descapitalitzar-se. Alhora, ajuda a tindre una millor visió de les despeses. Pots comprar a crèdit en totes les nostres seccions.

  • TARIFES EXCLUSIVES:

Pots gaudir de les ofertes de tarifes exclusives en assegurances de salut i automòbil. Informa’t de les tarifes en les nostres xarxes socials COABE o en la pàgina web.

  • CONVENIS:

Acords exclusius amb empreses per a beneficiar-te d’un descompte addicional. Les aliances o convenis ens ajuden a un treball més qualificat i amb un públic objectiu major.

  • ASSESSORAMENT LEGAL Y FINANCIER:

Servei d’assessorament jurídic legal gratuït. Et resolem qualsevol dubte sobre herència, patrimoni, impostos, etc. Beneficia’t de la gran experiència del nostre expert legal i la seua àmplia visió.

T’oferim un professional que supervise les rendes més complicades i així evitar problemes. Confecció de la teua declaració de renda a preus exclusius. Les declaracions de renda no són documents senzills, amb nosaltres t’assegures que estiga tot correcte.

Creem una sòlida cadena d’infraestructures de serveis per al soci. Oferim nombrosos serveis per a facilitar i ajudar-ho en les seues necessitats bàsiques, perquè els socis són l’ànima de la Cooperativa.

Entrades relacionades