Sol·licita el teu pressupost ja, passa't a l'autoconsum solar!

Genera la teua pròpia energia i canvia despesa per estalvi

Canvia a un dia a dia més sostenible amb COABE i comença a produir la teua pròpia energia renovable a un preu assequible.

COABE ha treballat per a crear una oferta d'energia solar que s'adapte a tu, a la teua llar i a les teues necessitats energètiques.

Ara és fàcil utilitzar energia solar en la llar. Des de la consulta inicial fins a la instal·lació, et guiem pas a pas.

1. Evaluació    2. Presupost    3. Instalació    4. Gaudi

Una compra segura
Oferim garanties a llarg termini amb cada sistema per a gaudir del sol.

Ajudes i subvencions disponibles
Segons on vives, podries gaudir d'un descompte fiscal en l'IBI. Algunes autoritats locals també ofereixen ajuda financera per a comprar la instal·lació. T'ajudarem a investigar les opcions en el teu lloc de residència, així com a emplenar la paperassa.

Un sistema adaptat a cada llar
Millorar la teua autosuficiència? Millorar la teua autosuficiència? Som capaços de dissenyar sistemes, dissenys i opcions d'estructures per a les teues necessitats específiques.

Avantatges d'utilitzar energia solar
Hi ha moltes bones raons per a començar a usar l'energia solar. Des de la reducció dels costos energètics fins a la protecció del medi ambient, descobreix tot el que l'energia solar pot fer per tu.

1. Estalvi en diners
2. Inversió segura
3. Protecció del planeta

Com funciona l'autoconsum solar
Es basa en la utilització de l'energia elèctrica produïda mitjançant panells fotovoltaics que solen situar-se en la teulada de l'habitatge o en una superfície pròxima, per a connectar-lo directament al nostre habitatge.