Patrocinis

NOVA BOTIGA ON-LINE HORTOFRUTÍCOLA!

El fred mes de gener acaba, un mes ideal per a visitar les parcel·les i conéixer les varietats de les nostres taronges tardanes. Un any ple d’esperances i nous reptes en la vida de la Cooperativa Agrícola de Bétera. Són molts els projectes que hem dut a terme i per fi podrem assaborir els seus fruits.

Aprofitant la bonica i curta estació d’hivern, el passat 8 i 9 de gener, col·laborem al costat de TurismoAdaptadoV3 i l’Ajuntament de Bétera per a realitzar una fantàstica ruta entre els camps de mandarines i tarongers de COABE. La ruta va consistir en un recorregut circular pels camps de temporada juntament amb una explicació sobre les varietats: origen, arbre, característiques pròpies del fruit, etc. Els nostres convidats van tindre l’oportunitat d’assaborir la frescor de la fruita recentment agafada de l’arbre. Una vegada acabem el recorregut, acudim a les parcel·les dins de *Coabe on havia preparat un senzill tast per a menjar taronges i mandarines tant en taula com en suc; una experiència exquisida per al paladar per la puresa del sabor.

Obrim les portes del nostre Món Cooperatiu perquè conegueu i visqueu de primera mà, la vida en el camp. Entre un ambient de goig es tractaven diversos debats de l’agricultura actual: el canvi generacional, la competència de grans mercats, el cultiu tradicional i ecològic, la sostenibilitat… Un diàleg constructiu i enriquidor en el qual cadascuna de les persones participants van aportar el seu granet d’arena. Davant la implicació dels convidats en l’esdeveniment, decidim explicar-li la nostra major notícia… LA NOVA BOTIGA ON-LINE HORTOFRUCTÍCOLA! … I va tindre molt bon acolliment! Van voler anotar les dades de contacte i ens van realitzar les nostres primeres comandes, sent molt satisfactòries les seues opinions, entre elles:

«L’enviament ha arribat dins del termini i en molt bones condicions. A més, les taronges es noten que són directes del camp, no sols pel seu gran sabor, sinó perquè desprenen una aroma espectacular»

A la nostra Botiga On-line, compres directament al xicotet agricultor. A més, fas costat a les alternatives de compra pròximes i transparents. Gaudeix de la qualitat i el sabor del nostre cultiu tradicional i ecològic respectuós amb el medi ambient, sense residus. Una solució de compra per als clients que aposten per un consum responsable directament de l’arbre. Quan compres els nostres cultius, compres sabor, salut i frescor.

Entrades relacionades