IMPORTANT: TERMINI OBERT FINS Al 20 DE JULIO PER A SOL·LICITAR LES AJUDES DEL PROGRAMA OPERATIU PER A 2023

Estimat/a Soci/a:
S'obri el termini per a presentar sol·licituds d'AJUDES DEL PROGRAMA OPERATIU PER A 2023 de l'ORGANITZACIÓ DE PRODUCTORS DE FRUITES, procedents de la Unió Europea i que tramita la COABE exclusivament a sòcies i socis de la Secció Frutícola. Atenció: les ajudes hauran de sol·licitar-se en el nostre departament tècnic com a màxim FINS Al PRÒXIM 20 DE JULIO DE 2022.
Per a més informació i tramitar la sol·licitud contactar amb el Departament Tècnic.
Els informem que les Normes de Campanya de la Secció Organització de Productors 2022/2023 ja estan disponibles
Els informem que les Normes de Campanya de la Secció Organització de Productors 2022/2023 ja estan disponibles
Oferta de treball com tractorista en COABE, la cooperativa agrícola de Bétera. Jornada completa en treball agrícola, treball en el camp.
Per la present se li convoca a l’ASSEMBLEA GENERAL EXTRAORDINÀRIA DE LA SECCIÓ FRUTICOLA, que tindrà lloc divendres que ve 22 DE JULIO DE 2022, a les 18:30h en primera convocatòria i a les 19.00 en segona, a l’AULA DE FORMACIÓ DE LA COOPERATIVA DE BÉTERA, situada Camí d’Alcublas, s/n, Centre La Vereda, Bétera. S’adjunta la convocatòria amb l’ordre del dia.
*En transición a Residuo Cero: Marca de calidad que asegura un sistema de producción de alimentos sin residuos.
Norma reconocida por Global Food Safety Initiative, enfocada a la seguridad y calidad de productos empaquetados a granel.
Atiende la responsabilidad social de la explotación del sector. Se preocupa por la salud y bienestar de los trabajadores.
Se lleva a cabo una selección minuciosa y exhaustiva, en base al protocolo GLOBALG.A.P., realizando una agricultura sostenible y con el mayor respeto al medio ambiente.
*En transición a ecológico: Comité de Agricultura Ecológica en la Comunidad Valenciana. Encargada de la defensa y certificación de la producción ecológica.
Se constituyó gracias a la asociación de cadenas de alimentación británica. La norma BRC es referente en los requisitos de gestión e infraestructuras con la finalidad de garantizar seguridad alimentaria al consumidor.
Residu Zero: Marca de qualitat que assegura un sistema de producció d’aliments sense residus de pesticides.
Norma reconeguda per Global Food Safety Initiative, enfocada a la seguretat i qualitat de productes empaquetats a granel.
Atén la responsabilitat social de l’explotació del sector. Es preocupa per la salut i benestar dels treballadors.
Es duu a terme una selecció minuciosa i exhaustiva, sobre la base del protocol *GLOBALG.A.P., realitzant una agricultura sostenible i amb el major respecte al medi ambient.
Comité d’Agricultura Ecològica a la Comunitat Valenciana. Encarregada de la defensa i certificació de la producció ecològica.
Es va constituir gràcies a l’associació de cadenes d’alimentació britànica. La norma BRC és referent en els requisits de gestió i infraestructures amb la finalitat de garantir seguretat alimentària al consumidor.