Gasolinera en Centre la Vereda

Estació de servei completa

La Cooperativa posa a la disposició de tots els seus socis i clients una estació de servei de 3.000 m² de superfície on vosté podrà subministrar-se dels següents productes:

· Gasoil A

· Gasoil Extra Dièsel

· Gasoil B

· Gasolina sense plom 95

Els nostres productes reuneixen la màxima qualitat, procedents dels principals subministradors i garantits pel grup CLH, principal empresa d'emmagatzematge i transport de productes petrolífers a Espanya, que exerceix un paper clau per a garantir a la societat un accés fàcil i segur als productes petrolífers i basa la seua gestió en criteris de compromís amb la sostenibilitat, la seguretat, l'eficiència. La qualitat dels nostres productes ens permet, doncs, una àmplia fidelització dels nostres socis i clients. Després de la millora i la renovació de la nostra estació de servei, tots els nostres gasoils estan microfiltrats.

A banda i banda de cadascun dels nostres assortidors, es pot observar unes caixes metàl·liques lacades en color verd i envidrades, que contenen en el seu interior els microfiltres del carburant, pels quals passen tot el combustible que assortim als nostres clients. La funció d'aquests microfiltres és eliminar les micropartícules sòlides i l'aigua en suspensió que puga contindre.

Aplicant aquesta tecnologia als nostres combustibles, assegurem als nostres clients un producte d'alta qualitat, que millora el rendiment del motor, al mateix temps que redueix el consum. D'una banda, el combustible no té humitat i per això la combustió és més neta, i per un altre, no conté partícules sòlides que puguen obstruir els injectors amb el pas del temps. D'aquesta manera, el rendiment del motor és màxim i el consum es redueix.

Els nostres preus, la confiança dels nostres clients i la nostra capacitat de compra ens permet oferir un producte de qualitat a un preu inferior al de la nostra competència, facilitant un important estalvi, en els costos de combustible dels nostres socis i clients.
Així mateix, socis i clients disposen d'un servei de Gasoil a domicili, que poden sol·licitar trucant al telèfon 610 542 735.

També pot adquirir bombones de gas butà de la marca Repsol en elCentre La Vereda.

EFICIÈNCIA, QUALITAT, FIABILITAT I ALT RENDIMENT Al TEU SERVEI

Centre de rentada de turismes i vehicles agrícoles

Com a complement a la nostra Estació de Servei disposem d'un centre de rentada per al manteniment de vehicles turismes, industrials i agrícoles. Amb els següents serveis:

· Quatre boxs de rentada manual

· Zona d'aspiradors


Pont de rentada automàtica:

L'eficiència en la rentada és una mica més que un concepte, és el resultat de conjuminar qualitat, tecnologia i rendiment en un únic disseny.

· Avançada tecnologia i àmplies prestacions, proporciona una rentada d'alt rendiment amb una gran fiabilitat en el seu funcionament.

· Programa especial de poliment.

· Neteja a pressió de llandes.