Patrocinis

COABE patrocinador de la mitic bike, València – Javalambre – Alboraia

Mitic Bike Valencia COABE

Divendres passat, 22 octubre va tindre lloc la Travessia Bicicleta de muntanya MITIC BIKE entre València-Javalambre-Alboraia. La prova esportiva és una marxa cicloturista en Bicicleta de muntanya organitzada per la Federació de Cicle Turisme de la Comunitat Valenciana (FCCV). Es va celebrar un recorregut per etapes, des de la ciutat de València fins al pic Javalambre 2020m (Terol), amb retorn a València.

Van ser tres dies, on els amants del cicloturisme nacional van gaudir de l’esport i del paisatge de terres valencianes. Aquest recorregut s’organitza en dues modalitats de competicions, individual o per equips.

La prova va ser organitzada per Geo-Planet i la col·laboració dels ajuntaments de València, Alcublas, Manzanera, Torrijas, el Club Turyciclo i Geo-Planet, compta amb el Patrocini de Hyundai, Clínica Magna salud, Bike shore, Kross Bikes, València Turisme, Corvina REX Frescamar, Corte Inglés, Fisio Karmar, Tuvalum, la Cooperativa Hortifrutícola de Betera (COABE) i la col·laboració del Club Turyciclo, Ajuntament de València.

El recorregut va tindre lloc entre els dies 22, 23 i 24 d’octubre de 2021, amb una important participació d’esportistes de tota Espanya i seguidors d’aquest esport, on van viure una experiència mítica i inoblidable.

Van ser 290 quilòmetres i 6.000 metres de desnivell acumulat repartit en tres etapes:

València – Alcublas: des de la Ciutat de les Arts i les Ciències de València amb 70 km i 1.100 metres de desnivell positiu.

Alcublas – Manzanera: des d’Alcublas amb 98 km i 2.650 metres de desnivell positiu, fins al Javalambre (Terol) a 2.020 metres d’altitud.

Manzanera – Alboraia: des d’Alboraia amb 118 km i 1.650 metres de desnivell positiu.

Aquesta IV edició del 2021 del MITIC BIKE, València-Javalambre-Alboraia, Antonio Gallego 15h49m i Alba Grau 25h12m van ser els vencedors absoluts. MITIC BIKE apunta que ha sigut una “edició marcada pels contrastos en paisatges i meteorologia que va començar amb pluja a València, continu amb un matí gèlid a Alcublas i Manzanera per a acabar amb un sol radiant i 25ºC a Alboraia. Una edició amb moltes ganes per part de tots de re-trobar-se amb la MTB i la naturalesa en el seu estat més pur”.

Aquesta experiència en la qual COABE va formar part, va posar a prova el poder i l’energia que les nostres fruites aporten als esportistes. Una experiència a repetir.

Entrades relacionades